Dnešná kúpna sila na trhu potravín zvádza ťažký boj so strašiakom v podobe É-čok. Do značnej miery k tomu prispievajú médiá, ktorými kolujú informácie a zoznamy É-čok, ktoré nás informujú o ich škodlivých vlastnostiach a ničivých vplyvoch na naše zdravie. Robia z nás obete modernej doby a nútia nás kupovať cenovo neporovnateľné Bio potraviny. Ako náhle zbadáme na etiketách písmená s veľkým E, za ktorým nasledujú číslice, nazdávame sa, že ide o chemický výrobok z laboratória a radšej ho nekúpime. Najradšej by sme si vybrali len také výrobky, kde sa v zložení písmeno „E“ nevyskytuje. Prečo ľudi...
Vy ešte nie ste členom?
Aby ste mohli pokračovať v čítaní článkov bez obmedzení a tiež, aby ste mohli využívať naše benefity a výhody, účastniť sa súťaží, musíte byť členom projektu "Zdravé Slovensko" - Už nečakaj
Pokiaľ už ste členom, je potrebné sa prihlásiť, alebo, pokiaľ ešte nie ste členom, kliknite sem